AH.FM Shop

07-08-2010 Exchange of Sound Festival 2010

How do you rate this show?

• Decent

Votes: 0 0.0%
  • Pretty bad

• No thanks, not my style

• Total voters
    19
please post what sizes of shirts interest you.. and i will try to bring some along... you save shipping costs :) plus it will be promotional price

I think it is a good idea to make a list of people who are coming. If you want to come, add your nick to that list.

- labielecki

I'm So Excited - Daniel Kandi :super:
Damn, too bad I'm not from the east Polish

Taka fantastyczna impreza w Polsce i wreszcie z gwiazdami AH.FM a Ja nie mam z kim jechać :( porażka... wielki żal że mnie tam nie będzie

Taka fantastyczna impreza w Polsce i wreszcie z gwiazdami AH.FM a Ja nie mam z kim jechać :( porażka... wielki żal że mnie tam nie będzie
Jedź sam. Z Częstochowy za daleko raczej nie masz, a impreza na pewno będzie przednia. Ja w ten weekend co był sam jechałem do Gdańska z Białegostoku i było ok. Do Parczewa masz z 350km, to stamtąd z 4-5 godzin będzie.

Cześć smerf. :)

Last edited:
Wiem, wiem... auto mam, daleko nie jest to też wiem ale jednak samemu mi się nie widzi... pozatym powiedzmy sobie szczerze że za dużo ludzi tam nie będzie jednak reklama robi swoje, pozatym ten rejon Polski i taka muzyka to też nie jest przekonywujące, kolejna kwestia to organizacja... pewnie będzie lipa no ale to akurat za tą cene można przeboleć - DLA TAKICH ARTYSTÓW I TAKIEJ MUZYKI :)

pozostaje Soudtropolis with Ronski Speed i Electrocity with Gareth & Eddie

Wiem, wiem... auto mam, daleko nie jest to też wiem ale jednak samemu mi się nie widzi... pozatym powiedzmy sobie szczerze że za dużo ludzi tam nie będzie jednak reklama robi swoje, pozatym ten rejon Polski i taka muzyka to też nie jest przekonywujące, kolejna kwestia to organizacja... pewnie będzie lipa no ale to akurat za tą cene można przeboleć - DLA TAKICH ARTYSTÓW I TAKIEJ MUZYKI :)

pozostaje Soudtropolis with Ronski Speed i Electrocity with Gareth & Eddie
Nie ma co na starcie skreślać. Nie dość, że cena za bilet jest śmieszna. Zobaczy się 7-go sierpnia. Mam nadzieję, że ludzie będą w miarę ok. Co do popularności muzyki trance w tamtym regionie, zawsze ktoś musi być pierwszy, by spróbować.

I za to tym ludzią wielka chwała i podziw że zdecydowali się takie coś zorganizować...
Ja boje się o frekwencje a nie o to jaki osoby tam zawitają bo tego jestem raczej pewien że będą tam głównie "wtajemniczeni" wiedzący po co tam są tak naprawde... ludzi z przypadku powinno być na szczęście mało!

Ludzi z Polski na tym forum jest naprawde dużo i gdyby wszyscy dali rade przyjechać na ten event to była by naprawde ekstra impreza i Ja nawet wtedy musialbym na kolanach tam dotrzeć hehe

Last edited:
No, spoko. Czas pokaże. Jak wszystko wypali jestem za tym, aby bilety były droższe, aby wyeliminować tych 'wtajemniczonych'.

Lukboj jak chcesz to możesz się zabrać zemną, ja jade z Jaworzna, mam 3 miejsca wolne, mam Golfa IV na gaz, także daj znać. Bo faktycznie warto tam się pojawić, choćby się spotkać z fanami AH.FM.

Fakt warto sie pojawic to pierwszy taki festival w woj. lubelskim jeszcze z taka muza ktora osobiscie od zawsze uwielbiam !! nic sie nie dzialo przez tyle lat !!! czekalem na to cale zycie tym bardziej ze jestem z lublina i nic nie bylo takiego nigdy !! Dla mnie to zaszczyt zagrac u boku takich gwiazd ktorych bardzo lubie :) Pozdrawiam

Piękne słowa Jerry! dla mnie występ w Polonia In The Mix 008 to też coś niesamowitego. Widzimy się na ewencie!

Macie wszyscy koszulki radia? :)

Ja mam i koszulke AH.FM i tickety:

p6tt5.jpg
http://i29.tinypic.com/p6tt5.jpg

Back