Hello :hello: !
Mój nowy promo mix na miesiąc marzec Jeśli macie chwilę wolnego czasu i ochotę, to proszę ściągnijcie go i napiszcie mi co o nim sądzicie. Liczy się dla mnie aby wasza opinia była szczera!
My new promo mix for month march If You have got some free time, please download my set and write what are you thinkin' about it. It's very important for me, that Your opinions will be sincire!
Download My March Promo From RapidShare !
Download My March Promo From Kotuha !
Z góry dziękuję i pozdrawiam :ciao: ! Thank You in advance and greetings :ciao: !
Mój nowy promo mix na miesiąc marzec Jeśli macie chwilę wolnego czasu i ochotę, to proszę ściągnijcie go i napiszcie mi co o nim sądzicie. Liczy się dla mnie aby wasza opinia była szczera!
My new promo mix for month march If You have got some free time, please download my set and write what are you thinkin' about it. It's very important for me, that Your opinions will be sincire!
Tracklist :
01. Daagard & Morane - I Don't Like Your Sound (Original Mix)[Hussle Recordings]
02. Dada Life - The Great Fashionista Swindle (Original Mix)[Rise Recordings]
03. Joey V - Chopperchunk (Original Mix)[Detox Recordings]
04. Arctic Quest - Black Smoke (Original Mix)[Armind Recordings]
05. Joop - The Future (Original Mix)[High Contrast Recordings]
06. Russ James - Stomp (Original Mix)[Five AM Recordings]
07. John O'Callaghan & Bryan Kearney - The Temple (Original Mix)[Discover Recordings]
Download My March Promo From RapidShare !
Download My March Promo From Kotuha !
Z góry dziękuję i pozdrawiam :ciao: ! Thank You in advance and greetings :ciao: !
Last edited: