• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

14-01-2010 Nifra - Be Progressed 036

How do you rate this show?

• Decent

Votes: 0 0.0%
  • Pretty bad

• No thanks, not my style

• Total voters
    22
Len vychutnať slobodu .. nie ako tu

MASSIVE vote for NIFRA !

i am a little mixed on what to think of this remix of find urself....

i guess due to the cosmic **** remix getting played so darn much last year, my hatred for the track has grown to such a high level that ANY remix of it wont be to my liking....:crazy:

but above all else, nice set nifra :good:

my vote : massive

Len vychutnať slobodu .. nie ako tu

MASSIVE vote for NIFRA !

:yes: :iagree: thanks for a cool set Nifra ! :good2: :clap2:

uznavam je dobry ale asot no neviem neviem :) uvidime nehame sa prekvapit..ozaj nika preco si nikdy nenahras nejaky hlasovy uvod do setu ;)

ty kokso :D to by som bol na to zvedavy ale moc mi to k nej nejde a duplom uz ani predstavit

asi si zmeskal niektore epizody :) v niektorych hovorim :)

:) hej a v jedno sa mi strasne pacilo a dokonale si to vystihla ze citiujem :" its really really f*ucking good" :friends:

nehaj nam posudit :D ak by to bolo fakt moc zle mam taky program co cita pismenka tak ak by si chcela kludne napis :) tu uz len ked vidia ze zena hra tak pocuva.si nechcem predstavit co by robili keby ta poculi :D

hodte niekto tie cisla epizod.cakam na ne viac jak na lajnap :)
/dik hrehi

:) hej a v jedno sa mi strasne pacilo a dokonale si to vystihla ze citiujem :" its really really f*ucking good" :friends:

v prvom BP co som pocul bolo nieco podobne, ak si spravne pamatam, tak "...it's f*cking strange I'm talking to you..." :)

hodte niekto tie cisla epizod.cakam na ne viac jak na lajnap :)
/dik hrehi

tak co som vsetko nasiel tak bp 15,16,23,24,25,26 a potom uz nic

akurat pocuvam tu 24ku :) hlas ma podla mna dobry len bola trosku stremovan..eee mmmmm :D

Back