- Reaction score
- 22,236
Last edited:
Cześć, co tam? :wave;![]()
Skąd ja to znam....Koniec roku się już zbliża, więc urządzam sobie małe wagary![]()
A no. Teraz czekać na wyniki.Ty już i tak po maturze, więc masz luzy![]()
A no. Teraz czekać na wyniki.![]()
Za rok ma być nieciekawie z ustnego polaka, bo niby losuje się lekturę, ale powiem Ci - nie słuchaj tego co mówią nauczyciele. Podchodź do tego z dystansem. Z matmy próbnej nie zdawałem, a tą majową zdałem.A ja za rok będę stres przeżywaćA pesje to już czuje
![]()
Za rok ma być nieciekawie z ustnego polaka, bo niby losuje się lekturę, ale powiem Ci - nie słuchaj tego co mówią nauczyciele. Podchodź do tego z dystansem. Z matmy próbnej nie zdawałem, a tą majową zdałem.Z polaka trochę nawaliłem, myślę, ale powinni być ok.
Będzie dobrze. :grinning: Nie ma co się przejmować na zaś. :smile:Też to słyszałam o tym polskim, że wtedy mogą cie zapytac ze wszystkiego a nie z okreslinego tematu jakiego masz przygotować ;/ Z matmą równiez może być nieciekawie bo jak dowalą trudniejszą niż w tym roku ;P
Będzie dobrze. :grinning: Nie ma co się przejmować na zaś. :smile:
W moim przypadku było tak, że miałem się przygotowywać. Co prawda, poczytałem streszczenia i do ustnej z polaka, ale nic więcej. Tym razem lenistwo się opłaciło.Taa, tylko ja tak nie potrafie i mam zamiar się w wakacje już troche przygotowywać. Oczywiście poczytam sobie to i owo![]()
W moim przypadku było tak, że miałem się przygotowywać. Co prawda, poczytałem streszczenia i do ustnej z polaka, ale nic więcej. Tym razem lenistwo się opłaciło.Najlepsze jest to, że parę osób, pewnie złośliwie, mówiło, że nie zdam matury.
![]()
Coś na pewno trzeba zrobić. Moja prezentacja maturalna miała 1 i 1/4 strony a5.No własnie się boje o to lenistwo, bo teraz to już taak ni się nic nie chce że aż strach ;D
Coś na pewno trzeba zrobić. Moja prezentacja maturalna miała 1 i 1/4 strony a5.![]()
Po prostu, ująłem najważniejsze rzeczy. Niektórzy mieli po 4 strony albo i więcej, ale po co? Dostałem 60% i jest ok.No to widze w pełni wykorzystałeś to 10 minut![]()
Po prostu, ująłem najważniejsze rzeczy. Niektórzy mieli po 4 strony albo i więcej, ale po co? Dostałem 60% i jest ok.![]()
Ja to jestem lepszy z angielskiego niż polskiego. To jest absurd.Tym bardziej jak polski nie jest Ci do niczego potrzebny![]()
Ja to jestem lepszy z angielskiego niż polskiego. To jest absurd.![]()