waiting for the.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set
waiting for the.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.O kurwa to troche zadaleko
I live in Tczew so its hard km but i thinking with this party
Hey Trifix! It is unfortunately ID...
.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.
Rozk³ad Jazdy PKP -
Well, it must be exclusive stuff. Anyway, how about your new psy set?Hey m8......
ID songs dont exist. Every song has a title, and that's what I wanted to know. If the DJ doesnt want to tell it, it's not my problem
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.
Rozk³ad Jazdy PKP -
Nom cały kraj jak sprawdzalem to 2 przesiadki9 i okolo 8 godzin,do Wroclawia na asot 10 jechalem okolo 7 ale niestety jak wiemy imoreze przesuneli na 24
Strange... For me it works. Look at this.
"
Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Dziękujemy"
Strange... For me it works. Look at this.
Well, it must be exclusive stuff. Anyway, how about your new psy set?
Even shorter.Daj wyszukac do Ostrava-main station lub Ostrava hl.n. to jest po czesku
Kuncice jest chujowe, bo z tad jest to jescze kawal drogi nastepnym pociagem