waiting for the.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set![]()

waiting for the.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set![]()
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.O kurwa to troche zadaleko![]()
I live in Tczew so its hard km but i thinking with this party![]()
Hey Trifix!It is unfortunately ID...
.......i´m wait for ID tracks 15 + 16 , the best tracks for this set![]()
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.
Rozk³ad Jazdy PKP -
Well, it must be exclusive stuff. Anyway, how about your new psy set?Hey m8......
ID songs dont exist. Every song has a title, and that's what I wanted to know. If the DJ doesnt want to tell it, it's not my problem![]()
Czy ja wiem? Do Wrocławia jest więcej km. Pociąg z 3 przesiadkami jedzie do Ostravy lekko ponad 8 godzin, do Wrocławia 8.5-9 bez przesiadek, ale to daleko i tak jest.
Rozk³ad Jazdy PKP -
Nom cały kraj jak sprawdzalem to 2 przesiadki9 i okolo 8 godzin,do Wroclawia na asot 10 jechalem okolo 7 ale niestety jak wiemy imoreze przesuneli na 24![]()
Strange... For me it works. Look at this.
"
Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Dziękujemy"
Strange... For me it works. Look at this.
![]()
Well, it must be exclusive stuff. Anyway, how about your new psy set?![]()
Even shorter.Daj wyszukac do Ostrava-main station lub Ostrava hl.n. to jest po czesku
Kuncice jest chujowe, bo z tad jest to jescze kawal drogi nastepnym pociagem