• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

22-12-2011 EOYC Day 5

1. Ashley Wallbridge & Gareth Emery - Mansion (Intro Mix)
2. Digitalism - Circles (Eric Prydz Remix)
3. Cirez D - Mokba
4. Jochen Miller - BAMM! vs. Avicci - Levels (ID Remix) (ID Mashup)?
5. Ashley Wallbridge - Vision

1. Ashley Wallbridge & Gareth Emery - Mansion (Intro Mix)
2. Digitalism - Circles (Eric Prydz Remix)
3. Cirez D - Mokba
4. Jochen Miller - BAMM! vs. Avicii - Levels (ID Remix) (ID Mashup)?
5. Ashley Wallbridge - Vision

haha..nie wiem:lol::lol:
nie slepy kon.. tylko kon z nakladkami na oczach, ze widzi tylko jedna droge.. kurde nie pamietam jak to powiedzenie szlo.. ale chodzi o to ze wszyscy przyzwyczajeni ze asot jest w czwartki i jak na modlitwe o tej godzinie wlaczaja radio heheh

yup:lol:tomorrow will have a hard day again:( shopping again and other things :book:so not so much time to listen to:music:
Think of another day for shopping because tomorrow is a great day:
Mark Norman 16:00 - 17:00h
Sneijder 17:00 - 18:00h
Cliff Coenraad 18:00 - 19:00h
Sied van Riel 19:00 - 20:00h
Leon Bolier 20:00 - 21:00h
Rank 1 21:00 - 22:00h
W&W 22:00 - 23:00h
Nic Chagall 23:00 - 24:00h

wtf? I did not expect that to happen... I LOVE IT !!!!! this set is so full of win right now

nie slepy kon.. tylko kon z nakladkami na oczach, ze widzi tylko jedna droge.. kurde nie pamietam jak to powiedzenie szlo.. ale chodzi o to ze wszyscy przyzwyczajeni ze asot jest w czwartki i jak na modlitwe o tej godzinie wlaczaja radio heheh

aha, juz wiem o co ci chodzilo :) ale w 100 % zgadzam sie z toba :good: szczerze mowiac baaaaardzo rzadko slucham o tej godzinie konkurencyjnej stacji bo nie jestem wielkim fanem pana armina 'komercja' burena :lol::lol:. peace

Back