24-12-2007 AH.FM End of Year Countdown

Dalej zapracowany ? :hug:

Twoj set juz leciał na EOYC ?

Tak moj set lecial juz 24.12. o 3pmCET. Zostawilem tu link na sciagnacie, ale jest tu tyle postow, ze jak bedzes chciela, to wyszle ci przes gg lub msn.

Teraz juz nie, teraz mi tylko cosz brakuje. Myszle ze sama sie znasz na tym dobrze :hug:

No dopracowalem moj nowy numer i teraz chce dorobic ostatnie co musze dokonczyc.

Tak moj set lecial juz 24.12. o 3pmCET. Zostawilem tu link na sciagnacie, ale jest tu tyle postow, ze jak bedzes chciela, to wyszle ci przes gg lub msn.

Teraz juz nie, teraz mi tylko cosz brakuje. Myszle ze sama sie znasz na tym dobrze :hug:

No dopracowalem moj nowy numer i teraz chce dorobic ostatnie co musze dokonczyc.

dziefczyna?

ok scrubs ironed and now back to the :choon:'s

oh, where is it that you be?

Lebanon and its internet sucks :mask: here's the offer i use:
77$/month
256k/s (actually it's around 100k cuz of the users on the server)
2.5GB limit (2GB Download, 500MB Upload)
Try to deal with that for one freakin month :lol:

Luckily i'll have DSL in 2 or 3 weeks! \o/

To ja poprosze kochanie go na gg :)

A ze mnie mozesz byc dumny - zaczynam moj 2gi kawałek :D :choon:ciekawe skad wytrzasne wokal ... heheh :)

Wiem czego Ci brakuje -> masz chodz troszke :hug::hug:

warming myself up with some candida and lift and mirella. :wow:

:hug:

Back