• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

31-08-2009 Bulgaria in the Mix 001

Which sets did you like best?

• Total voters
    62
Beautiful sounds... :love:

3) Snow Patrol - If There's A Rocket Tie Me To It [Marcus Schossow Remix]

/Sorry for that ...
Хора,някой сетил ли се е да вкара нещо българско в сета си.Имам предвид нещо като на Tiesto с бългаски гласове и тем подобни.Винаги съм се кефил на подобно звучене но много рядко съм чувал а много би ми харесало да се използва повече народни мотиви.Получават се невероятни миксове /

:super::super::super::super:

/Sorry for that ...
Хора,някой сетил ли се е да вкара нещо българско в сета си.Имам предвид нещо като на Tiesto с бългаски гласове и тем подобни.Винаги съм се кефил на подобно звучене но много рядко съм чувал а много би ми харесало да се използва повече народни мотиви.Получават се невероятни миксове /

off: Предполагам, че в миксовете на Винид и Infie ще има нещо такова... Only time will time... :music:

yes nice tracks and mixing

/Sorry for that ...

People thought somebody was there to score something in Bulgarian si.Imam sets to something like Tiesto with a Bulgarian voices and jazz podobni.Vinagi I enjoys a similar sounding but very rarely heard a lot I'd like to use more folk motivi.Poluchavat is amazing mixes

5) Michael Dow-Life Is Sweet [DJ Observer & Daniel Heatcliff Remix]

People thought somebody was there to score something in Bulgarian si.Imam sets to something like Tiesto with a Bulgarian voices and jazz podobni.Vinagi I enjoys a similar sounding but very rarely heard a lot I'd like to use more folk motivi.Poluchavat is amazing mixes
Did you use Google Translate?!? :)

Back