off: Предполагам, че в миксовете на Винид и Infie ще има нещо такова... Only time will time.../Sorry for that ...
Хора,някой сетил ли се е да вкара нещо българско в сета си.Имам предвид нещо като на Tiesto с бългаски гласове и тем подобни.Винаги съм се кефил на подобно звучене но много рядко съм чувал а много би ми харесало да се използва повече народни мотиви.Получават се невероятни миксове /
![]()
I hope so,will be greatoff: Предполагам, че в миксовете на Винид и Infie ще има нещо такова... Only time will time...![]()
/Sorry for that ...
Хора,някой сетил ли се е да вкара нещо българско в сета си.Имам предвид нещо като на Tiesto с бългаски гласове и тем подобни.Винаги съм се кефил на подобно звучене но много рядко съм чувал а много би ми харесало да се използва повече народни мотиви.Получават се невероятни миксове /
![]()
Did you use Google Translate?!?People thought somebody was there to score something in Bulgarian si.Imam sets to something like Tiesto with a Bulgarian voices and jazz podobni.Vinagi I enjoys a similar sounding but very rarely heard a lot I'd like to use more folk motivi.Poluchavat is amazing mixes