I don´t like that way of dancing!:LMAO:
I prefer this one!
![]()
![]()
agree Rafael

I prefer this one!
![]()
![]()

I prefer this one!
![]()
![]()
... sorry Piccoli...
Ja opuściłam w sumie tylko jeden set - MicroAle za tym Panem nie przepadam i tak więc...
A tak to od 9, od Maximusa, do 3 czyli końca seta Adama Nickey'a
![]()

We talk only about this sets and DJ'si have no idea what they said..i just felt i had to agree...:LMAO:
Nothing new ;pi agree![]()

Hiiiiiiii trance4life![]()
nice to meet Udo U wanna dance now with me ? x P

Ja opuściłam w sumie tylko jeden set - MicroAle za tym Panem nie przepadam i tak więc...
![]()
Podobnie jak poziom, ktory chlopaki dzisiaj prezentuja... Juz nie moge sie doczekac POLONIA IN THE MIX 003 (mam nadzieje, ze bedzie)hihihihi....trance4life are you realy female...your avator looks like a cat-man or maybe batman![]()
:Ja wstalem o 10:55 tak wiec, pierwsze dwa sety zaspane![]()
Uczy mnie dj'ingu :] Już niedługo ja tu z Wami będę grać 
hihihihi....trance4life are you realy female...your avator looks like a cat-man or maybe batman![]()
![]()
...a potem trzeba sie jednak wyspac, bo next good event by ah.fm nadejdzie bardzo szybko... 
Jestes wielkaPodobnie jak poziom, ktory chlopaki dzisiaj prezentuja... Juz nie moge sie doczekac POLONIA IN THE MIX 003 (mam nadzieje, ze bedzie)
Takich nutek to aż chce się słuchać, poza tym , jak chcę dobrze grać, to muszę dużo słuchać :] a w Polonii 003 to i ja zagram hehehehethe ava is the Mr. Cat Dj:LMFAO:
Aniu przybij PIATKE...a potem trzeba sie jednak wyspac, bo next good event by ah.fm nadejdzie bardzo szybko...
![]()
o 10.00 pewnie znów tu będę
*nałogowiec*