- Reaction score
- 20,821
czyli seta Mike Wind tez nie słyszałes ostatnie 20 min było z I Love New Year 2009/10. Świetny, energetyczny set, dał radę :grinning:A niestety nie słuchałem, musiałem o 6 wstać. Poszedłem w połowie seta Arctic Moona.
No tak. Mówił, że z ILNY będzie, ale przesłucham sobie. Na szczęście jest taka możliwość.czyli seta Mike Wind tez nie słyszałes ostatnie 20 min było z I Love New Year 2009/10. Świetny, energetyczny set, dał radę :grinning:
Spoko polecam. PS podziwiam Twoją pamieć do nazw utworów, ja dopiero się tego uczę. Tyle tego jest, że zawrotu głowy mozna dostać. Ja dopiero w ciągu ostatniego roku przestawiłem się na Trance. Wczesniej to tylko papka z radia itp. Kalwi & Remi jakos dorosłem teraz do tej muzykiNo tak. Mówił, że z ILNY będzie, ale przesłucham sobie. Na szczęście jest taka możliwość.
Na pewno sprawdzę, w końcu to nasze podwórko. Jak już pisałem, z czasem i Ty zaczniesz rozpoznawać. Co do trance, do tej muzyki trzeba dorosnąć, czysta racja.Spoko polecam. PS podziwiam Twoją pamieć do nazw utworów, ja dopiero się tego uczę. Tyle tego jest, że zawrotu głowy mozna dostać. Ja dopiero w ciągu ostatniego roku przestawiłem się na Trance. Wczesniej to tylko papka z radia itp. Kalwi & Remi jakos dorosłem teraz do tej muzyki
Hello there Morenze! Sri Lanka is the best producer of tea in the world! Get your friends over here!Hi Everybody .... I have been listening to after hours for a while now more like 6 months .... And i don't know what kept me from saying HI to all u trance lovers out there...... anywayzzzz A big HI out to yalll ... YOU KNOW WHAT THEY SAY "BETTER LATE THAN NEVER" haha...... Im From Sri Lanka .. Dnt know if half of u even know the country hehe .. Anywazzz Trance is quite sometng new to my country .. But i have ben listening to "UPLIFTINGS" for a long time now .. hehe Im proud to say i was able to convert few of my friends to this "RELIGION" including my G.F So here i start !!!!!! LOL Again A big thanks to the administration for the best Trance channel everr .... TRANCE FOR LIFE !!!!
Wooohoooo You're welcome here. Good for You that You decide to writeHi Everybody .... I have been listening to after hours for a while now more like 6 months .... And i don't know what kept me from saying HI to all u trance lovers out there...... anywayzzzz A big HI out to yalll ... YOU KNOW WHAT THEY SAY "BETTER LATE THAN NEVER" haha...... Im From Sri Lanka .. Dnt know if half of u even know the country hehe .. Anywazzz Trance is quite sometng new to my country .. But i have ben listening to "UPLIFTINGS" for a long time now .. hehe Im proud to say i was able to convert few of my friends to this "RELIGION" including my G.F So here i start !!!!!! LOL Again A big thanks to the administration for the best Trance channel everr .... TRANCE FOR LIFE !!!!