tcn86 jestes przegrany za ten tekst
dzieki wwy tez nie lubie
tcn86 jestes przegrany za ten tekst
to najpierw naucz sie poprawnie pisać po angielsku (co to za czas?)NO.i have never like poland!
NO.i have never like poland!
Hi everybody welcome on AH.FM
to najpierw naucz sie poprawnie pisać po angielsku (co to za czas?)
:thumbsdown:
Hi everybody welcome on AH.FM
przecież w polsce są najpiękniejsze dziewczyny!!!!!......i w ogule wszystko jest fajne!!...jak można nie lubić Polski ...(heh sry jak ja popełniam błędy LMAO)NO.i never like poland!
I teraz będziecie się kłócić? Według mnie, większość młodego pokolenia jest chora... i tego nie lubię w Polsce, ale to nic nie ma do nazwy kraju. Wszędzie tak może być.
Hello 2Frey!
jestes Trollem i nara frajerzemore and more please i like it
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...przecież w polsce są najpiękniejsze dziewczyny!!!!!......i w ogule wszystko jest fajne!!...jak można nie lubić Polski ...(heh sry jak ja popełniam błędy LMAO)
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.chora?kazdy ma prawo do wlasnej opinii..mowienie ze cos sie komus nie podoba jest przestepstwem?
spoko ziomek ja szybko koncze takie rozmowy (wiem o co chodzi)I teraz będziecie się kłócić? Według mnie, większość młodego pokolenia jest chora... i tego nie lubię w Polsce, ale to nic nie ma do nazwy kraju. Wszędzie tak może być.
Hello 2Frey!
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...
Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.