• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

10-03-2010 DJ 2FREY - Trance Music Express 031

How do you rate this show?

• Total voters
    13
I teraz będziecie się kłócić? Według mnie, większość młodego pokolenia jest chora... i tego nie lubię w Polsce, ale to nic nie ma do nazwy kraju. Wszędzie tak może być.

Hello 2Frey! :wave:

Wonderfull :choonalert:
Luke Terry - Antarctica

Last edited:
I teraz będziecie się kłócić? Według mnie, większość młodego pokolenia jest chora... i tego nie lubię w Polsce, ale to nic nie ma do nazwy kraju. Wszędzie tak może być.

chora?kazdy ma prawo do wlasnej opinii..mowienie ze cos sie komus nie podoba jest przestepstwem?

przecież w polsce są najpiękniejsze dziewczyny!!!!!......i w ogule wszystko jest fajne!!...jak można nie lubić Polski :P...(heh sry jak ja popełniam błędy LMAO)
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...

Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.

chora?kazdy ma prawo do wlasnej opinii..mowienie ze cos sie komus nie podoba jest przestepstwem?
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.

spoko ziomek :) ja szybko koncze takie rozmowy (wiem o co chodzi)

Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...

Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.

Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.

ale tutaj chodzi o muzyke!! a nie o polityke i sprawy socjalne.

Back