• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

10-03-2010 DJ 2FREY - Trance Music Express 031

How do you rate this show?

• Total voters
    13
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...

Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.

Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.

heh...masz racje...jest jeszcze wiele do zrobienia w naszym kraju...ale trzeba widziec pozytywy a nie od razu "niestety w Polsce" czy temu podobne......bo jak cos ma sie zmienic to takim gadaniem napewno nie!!...i masz racje ..nie warto sie na ten temat klocic bo ilu chetnych do tematu tyle opinii !!! :)
A narazie zajmijmy sie muzyką ...:super:

Tja, det börjar bli som en språkkurs det här nu..:lol::lol::music::music::music:

No muzyka jest ok. :friends:
to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd. :friends: to by było wszystko na ten temat ;)

Hi everybody welcome on AH.FM

:)

Salut mec !

Et bravo pour ta prestation :music:

Pas mal du tout pour un petit frenchie ;-)

Très bonne progr en tous cas > ai voté massiv, sans hésiter !!

Tracklist bienvenue... :dance:

Pelops, de Paris ;-)

to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd. :friends: to by było wszystko na ten temat ;)
Nie no, tutaj to masz rację. Myślałem, że piszecie ogólnie. Co do reszty, trzeba poczekać aż te dziady odejdą i mieć nadzieję, że wtedy przyjdą lepsze czasy.

jestes Trollem i nara frajerze

masz lusterko w domu?:lol:

Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...

Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.

Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.

dokladnie to mialem na mysli. na "gorze"zmienija stolki a szarzy ludzie jak zyli delikatnie mowiac na srednim poziomie, tak dalej zyja.to mnie najbardziej wk... w tym kraju no i "sprawiedliwosc". na forum pisza ze w polsce sa ladne dziewczyny i maja racje ale jesli chodzi o ogolny poziom zycia i zasady tu panujace to nie jest tak rozowo..peace

tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to

Merci pour tout, c'était magique :super:

tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to

mysle panowie ze mozna juz skonczyc klutnie bo wlasnie sie pokaz skonczyl i to jest powazne forum a nie o pierdz..u glupot :)

daj to mozesz powiedziec do pani w burdelu. mam sie bac?jak nie wiesz co mialem na mysli to nie zabieraj glosu i nie wprowadzaj zbednego zamieszania. najlatwiej jest krytykowac etc..

It's that time again, and you know it! Grab a download of this exclusive Ah.FM DJ set and listen to it offline. That's right...off the internet. Time to unplug and chillax with these great choonz. Grab the download link in the first post of this thread! \0/

awesome set.

Any chance of the Tracklist ???:mask:

awesome set.

Any chance of the Tracklist ???:mask:

Tracklist:

01. Abstract Vision & Elite Electronic - Memphis (Steve Allen Remix)
02. Cressida - Two-O-Ten (Ronski Speed Uplifting Mix)
03. Kelly Andrew - Julietta (Suncatcher Club Mix)
04. Ronski Speed Pres Sun Decade Feat Emma Hewitt - Lasting Light (Jorn Van Deynhoven Dub Mix)
05.Misja Helsloot vs Pmw - Ass You Wish (Akira Kayosa & Pete Drury Mix)
06. Solarstone - The Calling (Ram Mix)
07. Max Graham Feat Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex Morph Remix
08. Peter Martijn Wijnia - Sacrifices (Vast Vision Remix)
09. Karybde And Scylla - Infinite Shores (Stonevalley Mix)
10. System F - Cry (Rank 1 Mix)
11. Ingsha - Montego Bay (Steve Allen Remix)
12. Andy Tau - Hidden Message (Icone Remix)
13. Chris Melton - Minttu (Onova Remix)
14. Ferry Tayle and Static Blue - Trapeze (Original Mix)
15. Oliver P - Philadelphia (Original Mix)
16. Brave - The Healer (Arctic Moon Remix)
17. Luke Terry - Escape from Antarctica (Original Mix)
18. Christian Zechner Pres Pluvia - Liber Heliandum (Mysterious Movement Remix)
19. Activa & Guiseppe Ottaviani - Long Way Back (Original Mix)
20. Greg Downey - Show Time (Original Mix)
21. Bissen - Sand (2010 Version)

Enjoy

:)

Last edited:

Back