Nostradamus
Registered
- Reaction score
- 3
No muzyka jest ok.ale tutaj chodzi o muzyke!! a nie o polityke i sprawy socjalne.
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...
Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.
to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd. to by było wszystko na ten tematNo muzyka jest ok.
Hi everybody welcome on AH.FM
Nie no, tutaj to masz rację. Myślałem, że piszecie ogólnie. Co do reszty, trzeba poczekać aż te dziady odejdą i mieć nadzieję, że wtedy przyjdą lepsze czasy.to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd. to by było wszystko na ten temat
jestes Trollem i nara frajerze
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...
Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.
tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to
Merci pour tout, c'était magique
tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to
awesome set.
Any chance of the Tracklist ???