Nostradamus
Registered
- Reaction score
- 4
No muzyka jest ok.ale tutaj chodzi o muzyke!! a nie o polityke i sprawy socjalne.
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...
Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.
to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd.No muzyka jest ok.![]()
Hi everybody welcome on AH.FM
![]()
Nie no, tutaj to masz rację. Myślałem, że piszecie ogólnie. Co do reszty, trzeba poczekać aż te dziady odejdą i mieć nadzieję, że wtedy przyjdą lepsze czasy.to pisałem ogólnie o AH.fm. tutaj nie ma prawa nikt pisac ze Polska jest do dupy. Bo wiadomo, że to My, również trzymamy muzyke Trance na wysokim poziomie. Jestesmy rozwijającym sie rynkiem dla niej i coraz wiecej mamy gwiazd.to by było wszystko na ten temat
![]()
jestes Trollem i nara frajerze
Nie do końca jest tak fajnie. Są ludzie za taki, a nie inny stan rzeczy odpowiedzialni. Zamiast zrobić coś żeby wszystkim żyło się lepiej, to dorabiają się kosztem innych. Co to takiego dobrego zrobił prezydent? Premier? A RPO? Jedynie Kopacz coś tam dała radę, ale to po części szczęście w nieszczęściu...
Jak się spojrzy obiektywnie to widać te problemy.
Nie mówię o Tobie. Mam na myśli co innego. Nic związanego z Tobą, bo nie znam Ciebie to nie oceniam.
tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to
Merci pour tout, c'était magique![]()
tcn86 mam to lusterko i wszystko jest ok, szkoda gadac. daj swoje zdjecie. zaraz Cie zapodam do admina i Cie wykasuje i na co Ci to
awesome set.
Any chance of the Tracklist ???![]()