każdy frajer mysli ze wszyscy beda dawac zaraz trackliste jak tylko poprosi po paru swoich postach. Ja nigdy jeszcze nie pytalem o nia i nigdy nie bede! (niech to sobie przetlumacza) hehehehe
takie nasze dzieci neo. jeden kawałek zindentyfikować można spytać (sam tak robie jak nie wiem) ale odrazu błagać o trackliste to przegięcie, z reguły ludzie jak znają to piszą. a tak na marginesie jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś znał utwory dj grających na początku audycji live 
what is this FIRE track?

FIRE
![]()
tego jest taka masa ze czlowiek tego nie ogarniadobrze prawisz maxtertakie nasze dzieci neo. jeden kawałek zindentyfikować można spytać (sam tak robie jak nie wiem) ale odrazu błagać o trackliste to przegięcie, z reguły ludzie jak znają to piszą. a tak na marginesie jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś znał utwory dj grających na początku audycji live
![]()
tylko jak naprawde cos wpadnie mi w ucho to znam nazwe, czasami wlaczam na winampie z HDD i slucham czy to wlasnie to i pozniej pisze (ale teraz nagrywam na streamripper to nie moge) 
How much does it cost to enter a party such this one?
all info ishello friend how yours day ?

ahhhh life goes on....Scooter - Fire from album "The Age of Love"![]()

co za ludzieHow much does it cost to enter a party such this one?
z reguły tak jest ze jak cos wpadnie w ucho to zna sie nazwe (chodz nie zawsze ja do dzisiaj nie moge ID jednego kawałka i gdyby nie set cut to bym go nie miałtego jest taka masa ze czlowiek tego nie ogarniatylko jak naprawde cos wpadnie mi w ucho to znam nazwe, czasami wlaczam na winampie z HDD i slucham czy to wlasnie to i pozniej pisze (ale teraz nagrywam na streamripper to nie moge)
![]()
) no i oczywiście utworów granych non-top. a co do id z twardego to też tak mam jak ktos pyta to nie bede cham 
good i have today free dayExcellent! Thank you. Had 6 colleagues to dinner, beers & wine. They just left, so now time to relax before doing the dishes.
And you?![]()
but little busy in the city, next home painting and now relax good music
chips :lollypop: and milk :LMAO: