AH.FM Shop

16-04-2010 Live Broadcast OTR

How do you rate this show?

• Total voters
    35
każdy frajer mysli ze wszyscy beda dawac zaraz trackliste jak tylko poprosi po paru swoich postach. Ja nigdy jeszcze nie pytalem o nia i nigdy nie bede! (niech to sobie przetlumacza) hehehehe

dobrze prawisz maxter :friends: takie nasze dzieci neo. jeden kawałek zindentyfikować można spytać (sam tak robie jak nie wiem) ale odrazu błagać o trackliste to przegięcie, z reguły ludzie jak znają to piszą. a tak na marginesie jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś znał utwory dj grających na początku audycji live :)

dobrze prawisz maxter :friends: takie nasze dzieci neo. jeden kawałek zindentyfikować można spytać (sam tak robie jak nie wiem) ale odrazu błagać o trackliste to przegięcie, z reguły ludzie jak znają to piszą. a tak na marginesie jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś znał utwory dj grających na początku audycji live :)
tego jest taka masa ze czlowiek tego nie ogarnia :) tylko jak naprawde cos wpadnie mi w ucho to znam nazwe, czasami wlaczam na winampie z HDD i slucham czy to wlasnie to i pozniej pisze (ale teraz nagrywam na streamripper to nie moge) :friends:

tego jest taka masa ze czlowiek tego nie ogarnia :) tylko jak naprawde cos wpadnie mi w ucho to znam nazwe, czasami wlaczam na winampie z HDD i slucham czy to wlasnie to i pozniej pisze (ale teraz nagrywam na streamripper to nie moge) :friends:
z reguły tak jest ze jak cos wpadnie w ucho to zna sie nazwe (chodz nie zawsze ja do dzisiaj nie moge ID jednego kawałka i gdyby nie set cut to bym go nie miał :music:) no i oczywiście utworów granych non-top. a co do id z twardego to też tak mam jak ktos pyta to nie bede cham :whistle:

massive sound right now! really enjoy this one LOL

Nice Warm up great selection of tracks! uff!!!! how i wish to be there! :dance::dance:

Excellent! Thank you. Had 6 colleagues to dinner, beers & wine. They just left, so now time to relax before doing the dishes.

And you? :beer2:
good i have today free day :super: but little busy in the city, next home painting and now relax good music :music: chips :lollypop: and milk :LMAO:

Back