• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

19-07-2009 Veselin Tasev - Digital Trance World 097

How do you rate this show?

• Decent

Votes: 0 0.0%
  • Pretty bad

• No thanks, not my style

• Total voters
    20
:dancing::dancing::dancing:

well in matter in fact i didn't lol:lol:

how are you cloud?:hug:

Hehe , really nice to meet you here in AH FM , mate :hug:
Let this track now be special for you :dance:

thanx for the warm welcome :grinning2:

To na pewno, a coś poza tym?

A poza tym, to wiele czynników wpływa ostatnio na mój humor. Z jednej strony mam powody do zadowolenia (dostałem się na studia), z drugiej strony jakieś wewnętrzne zmieszanie, czegoś mi brak... raczej kogoś, jakiejś bliskiej osoby. Ostatnio, przez 2. dni fotografowałem i łowiłem ryby. Niedługo zamieszczę zapewne nowe zdjęcia gdzieś w Internecie. Ale taki ze mnie gotograf, jak z koziej... trąbka, krótko pisząc - żaden. Co jeszcze ? Ostatnio nieco mniej przesiacduję na AH... jakoś przestało mnie bawić "obcowanie" z forum ? Zapewne będę musiał poskładac sie na nowo, choćby przy tak świetnych setach, jak ten obecnie. Zaglądan na krótkie chwilę i dostrzegam, że Ty za to cieszysz się pełnią zabawy tutaj, bo kiedy nie spojrze, jesteś obecny na forum. Spędzam też sporo czasu na myśleniu, choć nie powinienem tego robić, bo nie wychodzi mi najlepiej.

Mam nadzieję, że taki opis wystarczy, tego, co dzieje się w mojej głowie.

monsun
amazing tune
polish trance ftw! :)

* Trance : made in Poland *

MONSUN!!!!!!! :w00t:

:wub:

3rd Moon
3rd Moon Discography at Discogs :book:
Real Name: Kamil Bigaj & Krzysztof Prętkiewicz

Profile: 3rd Moon consists of two Polish producers Kamil Bigaj (b. 1985) & Krzysztof Prętkiewicz (b. 1984)

Members: Kamil Bigaj, alias : Cell X
Members: Krzysztof Pretkiewicz alias : Nitrous Oxide (2)

583879264_m.jpg

04 3rd Moon - Monsun (Original Mix)

:yes: English is the default language of Afterhours.FM Forum :iagree:

Rafał^;1043779 said:
A poza tym, to wiele czynników wpływa ostatnio na mój humor. Z jednej strony mam powody do zadowolenia (dostałem się na studia), z drugiej strony jakieś wewnętrzne zmieszanie, czegoś mi brak... raczej kogoś, jakiejś bliskiej osoby. Ostatnio, przez 2. dni fotografowałem i łowiłem ryby. Niedługo zamieszczę zapewne nowe zdjęcia gdzieś w Internecie. Ale taki ze mnie gotograf, jak z koziej... trąbka, krótko pisząc - żaden. Co jeszcze ? Ostatnio nieco mniej przesiacduję na AH... jakoś przestało mnie bawić "obcowanie" z forum ? Zapewne będę musiał poskładac sie na nowo, choćby przy tak świetnych setach, jak ten obecnie. Zaglądan na krótkie chwilę i dostrzegam, że Ty za to cieszysz się pełnią zabawy tutaj, bo kiedy nie spojrze, jesteś obecny na forum. Spędzam też sporo czasu na myśleniu, choć nie powinienem tego robić, bo nie wychodzi mi najlepiej.

Mam nadzieję, że taki opis wystarczy, tego, co dzieje się w mojej głowie.

:blink: When you put large texts like these next time with an accompanying English translation, the rest of the Forum goers could take your info as well :cap:

Back