Love this track
Love this track
Hehe, no ja od jutra też zaczynam zmieniać swoje życie, bo jest troszkę nudne... a już mam te 18 lat. Gratuluję dostania się na studia i powodzenia w poszukiwaniach tego czegoś albo kogoś. Fotografowanie? Może być ciekawe, ale raczej trzeba mieć dobry aparat a łowienie ryb? Nigdy nie byłem, ale na pewno też to nie jest nudne zajęcie. Wracając jeszcze do mnie, to chyba za długo tu siedzę, dlatego trzeba to zmienić. W dodatku, ze są wakacje, bo jak jest rok szkolny to nie mam tyle czasu.Rafał^;1043779 said:A poza tym, to wiele czynników wpływa ostatnio na mój humor. Z jednej strony mam powody do zadowolenia (dostałem się na studia), z drugiej strony jakieś wewnętrzne zmieszanie, czegoś mi brak... raczej kogoś, jakiejś bliskiej osoby. Ostatnio, przez 2. dni fotografowałem i łowiłem ryby. Niedługo zamieszczę zapewne nowe zdjęcia gdzieś w Internecie. Ale taki ze mnie gotograf, jak z koziej... trąbka, krótko pisząc - żaden. Co jeszcze ? Ostatnio nieco mniej przesiacduję na AH... jakoś przestało mnie bawić "obcowanie" z forum ? Zapewne będę musiał poskładac sie na nowo, choćby przy tak świetnych setach, jak ten obecnie. Zaglądan na krótkie chwilę i dostrzegam, że Ty za to cieszysz się pełnią zabawy tutaj, bo kiedy nie spojrze, jesteś obecny na forum. Spędzam też sporo czasu na myśleniu, choć nie powinienem tego robić, bo nie wychodzi mi najlepiej.
Mam nadzieję, że taki opis wystarczy, tego, co dzieje się w mojej głowie.
Hei scarlettLove this track
Hi there ahnfeldt hows it going, mate?
When you put large texts like these next time with an accompanying English translation, the rest of the Forum goers could take your info as well
Oh no, it's not true. Don't believe in that. Polish FTW
Hehe, no ja od jutra też zaczynam zmieniać swoje życie, bo jest troszkę nudne... a już mam te 18 lat. Gratuluję dostania się na studia i powodzenia w poszukiwaniach tego czegoś albo kogoś. Fotografowanie? Może być ciekawe, ale raczej trzeba mieć dobry aparat a łowienie ryb? Nigdy nie byłem, ale na pewno też to nie jest nudne zajęcie. Wracając jeszcze do mnie, to chyba za długo tu siedzę, dlatego trzeba to zmienić. W dodatku, ze są wakacje, bo jak jest rok szkolny to nie mam tyle czasu.
Edit: short english translation, I've to change my life because it's a little boring, that's not good...
Hei scarlett
Shtom go haresvash neka togava byde specialno za teb
Excellent thanks! A bit tired lots beers this weekend and work tomorrow so need to relax with this excellent show before bedtime
And you?
It's not really so interesting... btw, I gave a shortened info what I said...My young friend keeps on writing in Polish, even after some kind requests to switch to English earlier in this thread. Ignoring the rest of the Forum goers, who are not able to read Polish.
Rafał^;1043796 said:Polar: in big shortcut, I said to labielecki, about my last days... A lot of fishing, taking photos... and looking for friends. Now, I don't know, what I'm feeling...
I'm ok, thanks. Nice & relaxed enjoying this music:grinning: