• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

29-05-2007 Polonia in the Mix 003

What DJ show you liked most? *multiple vote*

• Matt Tears

Votes: 14 12.5%
  • Vexilium

Votes: 10 8.9%
  • Lavkastor

Votes: 5 4.5%
  • Thomas Datt

Votes: 17 15.2%
  • Twister

Votes: 11 9.8%
  • Sebvantech

Votes: 13 11.6%
  • Luke Blanc

Votes: 23 20.5%
  • Martin Maures

Votes: 4 3.6%
  • Mike Noir

Votes: 22 19.6%
  • Conrad Paja

• Evbointh

• Vision84

• DJ Revel

Votes: 18 16.1%
  • Sacha

Votes: 17 15.2%
  • DJ @lex

Votes: 25 22.3%
  • Nitrous Oxide

Votes: 38 33.9%
  • Adam Nickey

Votes: 15 13.4%
  • Underwater

Votes: 9 8.0%
  • Sebastian Sand

Votes: 9 8.0%
  • Conrad S

Votes: 6 5.4%
  • Optimus Prime

• Tjam

Votes: 3 2.7%
  • Juma

Votes: 2 1.8%
  • Matt Trigle

• Total voters
    112
lol dragon ma racje a wy po nim jedziecie :> skoro nie liczy sie marka i dj'e Afterhours na 1szym miejscu przed innymi to gdzie Vexxilium, Twister i reszta? Nie powinni byc ustawieni też w tych godzinach ? ;]

feles jusz niechcem komentowac na twoje godziny kture ty ustawiles.

to prosze enjoy the show, jak nie to mozesz sie bardzo latwo odloncycz od radia jak ci sie cos nie podoba. pozdro

lol dragon ma racje a wy po nim jedziecie :> skoro nie liczy sie marka i dj'e Afterhours na 1szym miejscu przed innymi to gdzie Vexxilium, Twister i reszta? Nie powinni byc ustawieni też w tych godzinach ? ;]

Dragon mowi ze Sand jest kozacki; jesli bym lubil jego sety to bym czekal...
na sety Rotha o 4 rano w sobote czekam i jestem zadowolony :)

pozatym masz feles swoje radio, w ktorym robisz jakies show wiec rob ytam sobie jak chcesz :) ja Ci nie pisze, ze ktos gra nie o tej godzinie o ktorej bym chcial :) niepodoba sie nie musisz sluchac sety beda dostepne do sciagniecia z torrentow :)
:ah:

hot like hell set from Sacha ! truly awesome

Nikt nie mowil ze bedzie łatwo... samo życie albo sie to akceptuje albo nie...jest tyle mostów do skakania i żyletek w sklepach...Pozdro dla sluchaczy Enyoj The Show

Dragon mowi ze Sand jest kozacki; jesli bym lubil jego sety to bym czekal...
na sety Rotha o 4 rano w sobote czekam i jestem zadowolony :)

pozatym masz feles swoje radio, w ktorym robisz jakies show wiec rob ytam sobie jak chcesz :) ja Ci nie pisze, ze ktos gra nie o tej godzinie o ktorej bym chcial :) niepodoba sie nie musisz sluchac sety beda dostepne do sciagniecia z torrentow :)

Po 1 nie mam radia
Po 2 nie słucham
Po 3 nie mam konta na torrencie u was

P.S Dan faktycznie nie komentujmy już sprawy mojego time-table nie? Bo jeszcze może wyjdzie pare brudów na jaw... tyle. Pzdr

Swietna nuta...nawet nie mysle o spaniu ^^'
Jak zwykle popisales sie

Haha co za gość oddal sie w nieokreslonym kierunku :D... Szantaż?? Pozdro

Po 1 nie mam radia
Po 2 nie słucham
Po 3 nie mam konta na torrencie u was

P.S Dan faktycznie nie komentujmy już sprawy mojego time-table nie? Bo jeszcze może wyjdzie pare brudów na jaw... tyle. Pzdr

Wszyscy widzieli jaki dales czas kazdemu :)

pozdro & ENJOY the best radio!!

krolik nie mowie ze jest kozacki tylko ze chcialbym go uslyszec bo jestem ciekaw, jesli bys lubil jego sety uwierz bylo ich niewiele.

Sacha naprawde super set !! :replay: thankxxxx

Heh macie problemy, jest tylko 24h na rozdysponowanie, a kazdy dj ma cos do zaoferowania. Nie da sie w szystkim dogodzic. Ja slucham ile moge, a dzis moglem bardzo malo, ale nie placze :P

Dan dobra robota, dzieki za to radyjo :)

i co bedziecie sie tak klucic normalnie zachowujecie sie jak deb**e nie taki jest chyba temat ??

No i @LeX Ruszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Heh macie problemy, jest tylko 24h na rozdysponowanie, a kazdy dj ma cos do zaoferowania. Nie da sie w szystkim dogodzic. Ja slucham ile moge, a dzis moglem bardzo malo, ale nie placze :P

Dan dobra robota, dzieki za to radyjo :)

dzienki kolego !! robie co moge, i jak widze jak ktos narzeka troche to mnie nerwy biorom :mad: :ah:

Back