• Welcome to AH.FM

Join the Biggest EDM Community, engage in discussions, share music, and connect with fellow electronic music enthusiasts!

29-05-2007 Polonia in the Mix 003

What DJ show you liked most? *multiple vote*

• Matt Tears

Votes: 14 12.5%
  • Vexilium

Votes: 10 8.9%
  • Lavkastor

Votes: 5 4.5%
  • Thomas Datt

Votes: 17 15.2%
  • Twister

Votes: 11 9.8%
  • Sebvantech

Votes: 13 11.6%
  • Luke Blanc

Votes: 23 20.5%
  • Martin Maures

Votes: 4 3.6%
  • Mike Noir

Votes: 22 19.6%
  • Conrad Paja

• Evbointh

• Vision84

• DJ Revel

Votes: 18 16.1%
  • Sacha

Votes: 17 15.2%
  • DJ @lex

Votes: 25 22.3%
  • Nitrous Oxide

Votes: 38 33.9%
  • Adam Nickey

Votes: 15 13.4%
  • Underwater

Votes: 9 8.0%
  • Sebastian Sand

Votes: 9 8.0%
  • Conrad S

Votes: 6 5.4%
  • Optimus Prime

• Tjam

Votes: 3 2.7%
  • Juma

Votes: 2 1.8%
  • Matt Trigle

• Total voters
    112
i jak widze jak ktos narzeka troche to mnie nerwy biorom :mad: :ah:

Mamy takie samo prawo do narzekania jak i do wychwalania :)

Tu O.P. z tej strony, mam nadzieję, że wytrwacie i mój set o 5:00 się spodoba. :) Fajnie by było gdyby ktoś dotrwał. ;)

Co do timetable`u, doprawdy ktoś tu chyba nie podszedł profesjonalnie do sprawy. Pewnie "osoby" (vel "osobistości") wręcz trzeba (bo wypada to mało powiedziane) umieścić o określonych godzinach. Nie rozumiem np o godzinie 23:00 obecności niejakiego @lex`a o którym ani widu ani słychu (pierwsze słysze), to samo tyczy się Sachy i Revela. Okej, sety mogą się podobać, wcale temu nie zaprzeczam, ale to sa wciąż najcenniejsze godziny całej rozkładkówki. Do tej pory nie umiem zrozumieć, czemu musze na najlepszą paczkę czekac do 0:00 (N2o), 1:00 (Adam Nickey), 2:00 (Underwater) i 3:00 (S.Sand).

Szkoda, że jest jak jest, bo przez takie kwiatki całe wydarzenie potrafi dużo stracić w oczach innych.

A co do setu @lex`a, który właśnie leci, musze pochwalić za pomysłowość doboru i mixowania kawałków :) Brawo :)

wicked stuff here :)

It's really awesome start set !!

Back to back tracks, a lot like Armins year mix CD, which I thought was amazing! Loving it soo far!:love:

no kiedys sluchalem twoich setow i kawalkow... DJ Prime :)
mam nadzieje, ze dam rady :P
A co do @lexa to smutna historia, ale zapewne jeszcze go uslyszysz... ASoM powoli sie rozkreca :)

@leX set sounds like one of those OMG -sick- number of tunes in a short time===> kinda killer type of set and much enjoyable:)

Nice set by aLeX... any set that starts with the vocal-assisted version of Air For Life has got to be good.

@leX set sounds like one of those OMG -sick- number of tunes in a short time===> kinda killer type of set and much enjoyable:)

It's like Orange Project all over again... dunno if you heard the guestmix yesterday, but it was sick sick sick, 20+ tracks in 30 minutes...

@Vibez
Heh ale audycje idą na cały świat a nie tylko na Polske, pomyśl, jakie godziny są w Rosji, a jakie w Ameryce :P

Back